Halele Centrale isi redeschid portile marti, 4 octombrie

[ad_1]

Reprezentanții Primăriei Ploiești anunță că activitatea comercială din Halele Centrale se va relua, în condiții normale, începând de marți, 4 octombrie 2022.

Municipalitatea ploieșteană, prin S.C. Hale și Piețe S.A., a derulat mai multe lucrări de igienizare și modernizare în incinta Halelor Centrale. Astfel, începând cu 19 septembrie a.c., s-au efectuat lucrări de igienizare, zugrăveli la cupola centrală a imobilului amintit, precum și înlocuirea geamurilor uzate și schimbarea sticlei luminatoarelor și a cupolei.

În cursul acestei zile, în monumentala clădire, capodoperă a arhitectului Toma T. Socolescu, Halele Centrale, se fac de zor ultimele retușuri, chiriașii reamenajându-și spațiile comerciale, în vederea deschierii complexului pentru public.

Reamintim că, închiderea Halelor Centrale pentru efectuarea acestor lucrări a fost necesară în vederea înlăturării efectelor incendiului produs anul acesta în imobilul respectiv.

Articolul Halele Centrale isi redeschid portile marti, 4 octombrie a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post O TRAGEDIE (de fapt, a doua!) atrage masuri de anvergura! Verificari si interventii suplimentare pe drumurile care tranziteaza zone montane
Next post VESTEA ZILEI pentru Spitalul Colentina