In ce ordine se pun accesoriile in bradul de Craciun

Dupa ce ati cumparat un brad artificial de Craciun este momentuls sa il impodobiti. Puteti urma pasii de mai jos pentru a reusi sa obtineti cel mai frumos brad de Craciun.

Pasul 1: ghirlande usoare

Lumineaza-ti copacul, astfel incat sa nu treaca neobservat de oaspetii tai. Luminile anima pomul de Craciun, ii aduc viata, culori, captiveaza privirea si ii incanta pe cei mici. Exista ghirlande cu singura lumina fixa, in mai multe culori cu lumini intermitente schimbatoare si cu ritmuri variate. Alege-le pe cele care se potrivesc cel mai mult cu tema aleasa pentru decorarea bradului tau. Verificati ghirlandele inainte de a le pune pe copac: conectati-le si verificati daca fiecare bec este aprins. Daca este necesar, schimbati becurile defecte.  Incepeti in partea de sus a copacului: incepeti de la trunchi, faceti cateva rotatii in jurul unei ramuri si reveniti la trunchi si incepeti din nou pe urmatoarele ramuri coborand si ocolind copacul (sau doar partea vizibila a copacului) daca nu ai multe lumini).

Pasul 2: ghirlande

Celelalte ghirlande de la baza sunt plasate, de asemenea, incepand cu varful copacului. Cele mai usoare ghirlande (panglica, tul, plastic, aluminiu) inconjoara arborele liber, coboara de-a lungul arborelui in diagonala si il inconjoara rapid. Ghirlande mai grele, precum cele din perle, sau decorate cu globuri, diferite ornamente sunt asezate pe ramuri si atarna intre 2 ramuri.

Pasul 3: alegeti culoarea principala in functie de o anumita tema

Tema decorului pomului de Craciun dicteaza culoarea de baza, cea mai predominanta culoare. Poate fi alb, argintiu, auriu, gri, albastru sau chiar roz. Celelalte culori ale temei apar ca aspecte secundare si la mici deyalii ale ghirlandelor decorative, de exemplu.

Pasul 4: decoratiuni in alte culori

Asezati decoratiunile in culorile potrivite conformtemei alese de voi an terior si imbinarii culorilor, echilibrandu-le bine in pomul de Craciun. Alegeti varful copacului pentru a plasa obiectele decorative mici si partea de jos pentru cele din ce in ce mai mari. Sfat: alegeti decoratiuni cu texturi diferite pentru un aspect mai placut!

Pasul 5: cele mai frumoase decoratiuni ale tale

Finalizati cu decoratiunile care sunt cele mai importante pentru voi.: cea mai recent achizitionata decoratiune, decoratiunea transmisa in familie generatie dupa generatie, cea mai frumoasa decoratie pe care o aveti, etc. Alegeti sa le plasati pe acestea in varful copacului pentru aa le scapa din mainile copiilor sau de animalele de companie.

Pasul 6: Imbracati baza pomului de Craciun

Nu uitati baza copacului in decor. De fapt, poate fi foarte vizibil si nu foarte atractiv daca acest pas nu e facut bine, mai ales in pomii de Craciun artificiali. In timp tu probabil te gandesti ca baza pomului nu este atat de importanta pentru ca va fi ascunsa sub cadouri cumparate de pe www.jubi.ro, iata, poti foarte simplu sa decorati baza bradului de Craciun cu o panglici sau beteala in culorile temei alese de tine.

Pasul 7: decorul din partea de sus a copacului

Aceasta este ultima etapa a decorului copacului: piesa speciala din varful copacului, steaua, ingerul, sau orice are o semnificatie pentru voi. Asigurati-va ca ramane in culorile temei, de asemenea.

Optati pentru un brad alb

Fie ca este vorba despre un brad cu crengile albe sau acoperit partial cu zapada artificiala, etapele decorarii sale sunt cele ale oricarui copac. Culoarea principala aici este albul, deci incepeti prin instalarea tuturor elementelor voastre decorative albe sau argintii, incepand cu cele mai mari elemente (incepand evident cu ele din partea de jos a copacului), continuand cu cele mai mici (continuand cu ele in partea de sus a copacului).

Alege sa folosesti si panglici

Panglicile sunt disponibile in toate culorile si stilurile: simplu de toate culorile (auriu, rosu, galben, verde, argintiu), cu model sau cu inscriptie, late, inguste si subtiri, mai groase pentru un aspect mai rustic ( facute din iuta de panza) sau fine cu reflexii stralucitoare pentru mai multa eleganta.

Previous post Despre advertoriale SEO și articole native
Next post De ce sa alegeti servicii profesioanle de deratizare