„JALE” la un fast-food celebru din Poiesti Shopping City

[ad_1]

Să ne mai mire astfel de situații???

Ca urmare a sesizării unui consumator, comisari din cadrul Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova  au desfășurat o acțiune de control la centrul comercial Ploiești Shoping City, privind verificarea zonelor de depozitare și de aprovizionare cu produse alimentare in zona food.

1.La operatorul economic SC Set Corporation SRL (restaurant Mesopotamia) s-a constatat că în depozitul-frigorific nu se respectau condițiile de depozitare, existând produse cu ambalaj deteriorat, murdar, cu risc asupra integrității acestora; s-a constatat existența unor obiecte străine, depozitate în spațiul respectiv – anvelope, tomberon gunoi, paleți din lemn. S-a dispus oprirea temporară a activității în depozitul frigorific până la remedierea deficiențelor, aplicându-se 1 amendă în valoare de 10000 lei.

2. SC Ploiesti Shoping City SRL: au fost constatate deficiențe pe fluxul destinat aprovizionării operatorilor economici  din zona food, astfel:

-lift de aprovizionare extrem de murdar, cu  strat grosier de mizerie in zona podelei,  și a usilor de acces.

-cale de acces si transport produse neiginenizat, cu prezență de resturi de deșeuri, porțiuni din paviment cu gresie spartă sau lipsă, pereți murdari, deteriorați , cu exfolieri ale zugrăvelii.

„S-a dispus oprirea temporară a serviciilor de aprovizionare in zona respectivă, până la remedierea deficiențelor, aplicându-se 1 amendă in valoare de 20000 lei”, a precizat Ion Iordăchescu,

Comisar-șef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia. Intreaga informațe a fost publicată pe pagina de socializare a Comisarului-șef.

Articolul „JALE” la un fast-food celebru din Poiesti Shopping City a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Mininstrul Energiei a… zburat! Este tocmai peste ocean, la o conferinta internationala!
Next post Grup infractional organizat in „buricul” tarii. Descinderi de anvergura in Bucuresti si Ilfov